Sov godt med det rette sengetøj

En god nattesøvn er nøglen til hvordan dagen kommer til at se ud. Det er svært at have fokus en hel dag, hvis man ikke føler sig veludhvilet. Det er derfor altid en fordel at kigge ind i hvordan man kan maksimere effekten af sin nattesøvn. Der findes et hav af tips – en god seng, ingen mobil før sengetid, tidligt i seng osv. Dem har vi alle hørt om før – men et tip som mange glemmer, er det betræk, som bliver brugt på dynen.

 

Det skal passe

Sengetøj fås i et hav af størrelser, det vigtige er jo at det passer til dynens og pudens dimensioner. Hvis man nogensinde har prøvet at sove med en dyne, hvor sengetøjet har været for stort, så kender man de frustrationer, som eksisterer igennem nattesøvnen. Hvis man vil gøre sig selv en tjeneste, så er det at finde sengetøj, som nærmest er syet på dynen og passer perfekt. Så får man ingen frustrerende øjeblikke, når dynen klumper i den ene side af betrækket. Som sagt findes der et hav af størrelser, så hvis du har den helt store fællesdyne, så find sengetøj i 200×220 cm. Så passer det perfekt på dynen og dynen perfekt på dig.

 

Lad huden trække vejret

Sommerdynen og vinterdynen – kræver måske også hvert sit betræk. Om sommeren så kan det hurtigt blive varmt under dynen og man kan begynde at svede. At finde sengetøj, som giver kroppen og dynen lov til at trække vejret er kun godt. Hvis du kigger ind i sengetøj i bambus, så finder du sengetøj, som er lavet af naturmateriale. Det er ikke kun godt for miljøet, men også godt for din krop. Det er et let naturmateriale, som giver din krop mulighed for at trække vejret igennem hele natten. Det egner sig perfekt til sommerdynen.