Sådan gør du dit hjem juleagtigt

Det er den tid på året igen, og du vil gerne gøre dit hjem julet, men ved ikke helt hvordan? Vi har nogle gode idéer til dig. Du kan gøre alt fra at lave et peberkagehus eller lave en adventskalender til at dekorere med lys! Her er 10 måder at gøre dit hjem og dig selv mere julet at se på:

Pynt op

Pynt dit hjem op med alverdens julepynt, både udenfor og indenfor. Julepynt, som er en blanding imellem noget gammelt og noget nyt, giver et godt spil sammen. Det kan være nisserne på væggene, nisselandskabet, der skal stå på den samme kommode som sidste år, nissefigurerne skal stilles frem i vindueskammen.

Tag juletøj på

For at komme i den helt perfekte julestemning, det er ved at pynte sig selv. Det kan være i en lækker og varm julesweater, som du kan finde på siden: https://julesweater-dame.dk. Det kan også være nogle skønne julesokker, som din gamle farmor har hæklet til dig i julemotiv. Sæt glimmer-spænder i dit hår, eller tag en nissehue på hovedet. En nissehue er så genial, den skaber julestemning, og så holder den ens hoved og øre varme, når man er udenfor.

Køb julet boliginteriør

Mange køre den simple stil med ganske få nisser i huset, uden at det bliver for proppet med jul og nisser. Men dem, der elsker julen, og som bare ikke kan få nok, de skifte diverse boliginteriør ud til noget med julemotiver på. Det kan være viskestykkerne, sæbedispenseren på badeværelset, badeforhænget, lysestagerne på kommoden, dugen på spisebordet, og sidst, men ikke mindst, sengetøjet i sengen. Du kan købe noget fantastisk, julet og hyggeligt sengetøj på Jule-sengetøj.dk.

Gå amok med julelys

Julen falder i december, hvor det er en mørk årstid. Solen er ikke meget fremme, da solen står sent op, men den går også tidlig ned. For at skabe en mere hyggelig stemning i den mørke tid, så gælder det om at lyse op på en anden måde. Nemlig igennem lys. De fleste elsker at gå ture i juletiden, og se alle de fine huse, carporte og haver, som er pyntet, så hyggeligt op. Lyset kaster sin glans ud på vejene, så man kan umuligt undgå at komme i julestemning.

Her er det også individuelt, om man er til de enkelte lyskæder, hvor andre nærmest har en indre konkurrence med naboen om, hvilket hus der kan være mest farverig med lyskæder, rensdyr i haven, og farverige træer.