Mobilt bredbånd, er det en fordel? 

Mobilt bredbånd, er det en fordel? 

Der er mange fordele ved at vælge mobilt bredbånd, så hvis du overvejer at skifte til det så læs med her. En af de største fordele ved mobilt bredbånd er som navnet så flot siger, at du er mobil. Med andre ord kan du altså tage din bredbåndsforbindelse med dig på farten. Hvis du f.eks. pendler til og fra arbejde, kan du bruge dit internet i bussen eller toget. Her kan du både streame serier og film, sende mails eller bare trævle dine sociale medier igennem. Det kan også være en fordel hvis du er taget på ferie i sommerhuset eller campingvognen, hvor du kan bruge dit internet helt som du lyster. Med mobilt bredbånd, har du altid en internetforbindelse med dig uanset hvor du går.  

Det mobile bredbånd er nemt at bruge, du kan få en rigtig god forbindelse og det giver dig mulighed for bredbånd hvis du bor i et område uden fiber og du ikke har kabel-tv eller telefonstik. 

Ulemperne ved det mobile bredbånd er, at du ved mobilt bredbånd ikke har en ubegrænset datamængde. Det vil sige at du ved mobilt bredbånd for en fast mængde data du kan bruge af, når du så har brugt denne datamængde sænkes din hastighed. Du kan som regel vælge imellem flere forskellige datamængder når du vælger en mobil bredbåndpakke, hvad du skal vælge kommer helt an på dine behov og hvad du bruger internettet til. Hvis du bruger meget tid på at streame film eller serier, kan det anbefales at vælge en pakke med stor datamængde i. 

Derudover kan du ved mobilt bredbånd, rende ind i det problem at der ikke altid er 100% god dækning. Da mobilt bredbånd kører på master rundt omkring i Danmark, kan det også svinge meget hvor godt signal du kan modtage i forhold til hvor i landet du er placeret. I storbyerne er der som regel god dækning, og der vil derfor være meget lille chance for at du løber ind i dæknings problemer. Befinder du dig på landet derimod vil du hurtigere kunne rende ind i dækningsproblemer, da der i Danmark generelt er dårligere dækning på landet. Du kan undersøge om dette vil være et problem for dig, ved at lave speedtest og tjekke dækningen.