Mænd vil ikke have blomster, de vil have alufælge

Mænd vil ikke have blomster, de vil have fede fælge på bilen!

Når det kommer til hvad mænd elsker, så er det noget anderledes end det kvinder elsker. Og heldigvis for det. Det er rart med den lille forskel. 

Kvinder elsker at pyntet hjemmet, så tager du friske blomster med hjem til dem, bliver de altid glade. Det er nok ikke helt tilfældet hos en mand. Tager du blomster med til ham, vil han nok nærmere tænke “hvad skal jeg med det ukrudt”. Det er fordi mænd hovedsagelig har helt andre ting de elsker end kvinder. Hos mænd er det store fjernsyn, noget der kører på benzin, værktøj eller et par nye alufælge på bilen. 

Problemet ved alufælge er at de ikke ligefrem er billigere. Man tager ikke lige 4 alufælge med hjem til manden indimellem. Det ville nok blive lidt dyrt i længden. Ydermere er det også lidt på samme måde, som når kvinder køber tøj. Han har en meget speciel ide om hvad han kan lide, og du ville nok ende med at købe det forkerte. Han smiler sikkert og siger tak, men de kommer nok aldrig på bilen. Det du nærmere skal regne med er at se dem i den blå avis efter nogle måneder. 

Hvordan gør du ?

Når det kommer til at købe en gave til manden, så det nok svært at vælge alufælge. Det næste er også om det skal være dem med sommerdæk eller vinterdæk. Så det er generelt ikke nemt. Der findes dog en løsning og den hedder gavekort. Køb et gavekort til forhandleren med fælge, værktøj eller fjernsyn. For mænd er det resultatet i enden der vigtig. Det er ikke så vigtig om de får tingene pakket smukt ind. Giver du dem et sæt fælge de selv må gå ud at vælge, så bliver de lige så glade som havde du leveret de rigtige på sengen. Nogen bliver måske endda mere glade, så kan de nemlig komme ud i butikken og nørde den. Snakke noget klog fælge snak med forhandleren og få netop den model de vil have.