Lys op i efterårsregnen med en orange paraply

Når først efteråret har meldt sin ankomst, følger de mange regnvejrsdage, som denne årstid byder på, hastigt efter. Derfor gælder det også om at forberede sig så godt som muligt, så man først og fremmest har styr på de praktiske nødvendigheder såsom en taskeparaply. Med en orange taskeparaply vil man lyse fint op i regnvejret, og det kan være med til at bringe et smil på læben både for én selv og for andre, som man møder på sin vej. Paraplyen koster blot 149 kr. pr. styk, og køber man fx 2 stk kan man også netop opfylde kriteriet for at sikre sig gratis fragt via GLS, hvis man bestiller paraplyen online, fordi man således køber for over 150 kr.

Paraplyen har en diameter på 97 cm, og den yder altså derfor også en god afskærmning for regnen, og desuden vejer den blot 339 gram, så den er let at transportere med sig rundt. På denne måde kan man altid have paraplyen på eller med sig, så man vil være klar i det tilfælde, at det pludselig skulle begynde at regne – hvilket det som oftest er tilfældet, når først kalenderen skriver september og fremefter.

Smart og praktisk på samme tid med en taskeparaply

Paraplyen er udstyret med en matchende orange håndtag, den findes i 15 forskellige farver og hedder Hugo. Metalskaftet og de dobbelte metalstivere gør paraplyen ganske robust og rustet til at modstå stærke vindpust, som også hører sig til efteråret, og samtidig er de fine orange detaljer på paraplyen med til at gøre den til en rigtig fin og brugbar accessory på de mange mørke og grå efterårsdage.

Det er nemlig rigtig smart altid at have en paraply ved hånden, hvis det pludselig skulle begynde at regne, og derfor er det også en god idé, at man på forhånd har købt en taskeparaply, som man er rigtig glad for, og som man vil glæde sig til at skulle bruge. Det kan endda være, at den matcher resten af ens overtøj eller regntøj. Hvis det forholder sig på denne måde, vil det nemlig ikke virke helt så gråt og vådt udenfor, når først regnen falder, fordi man lyser op i efterårsregnen med sin smarte og praktiske orange taskeparaply.