Huset set udefra – sådan gør du hjemmet lækkert

Dit hjem er din base. Og er du som de fleste andre danskere, elsker du at forskønne din bolig og gøre den endnu mere attraktiv, end den allerede er. Det der ofte sker, er dog, at man prioriterer den indvendige opgradering gang på gang. Og det er ærgerligt – der er nemlig gode muligheder udendørs! Vi giver her 3 små tips til at gøre huset pænere udefra.

1 – Det flotte tag!

Noget af det, som har den største effekt på opfattelsen af din bolig, er taget! Dit tag tjener naturligvis først og fremmest det formål, at det skal beskytte huset. Tager er et værn, som forhindrer regn, sne og slud i at trænge ind og skabe fugtproblemer i dit hjem. Dertil beskytter det naturligvis også mod blæst, sol osv.

Taget spiller dog også en stor, stor rolle i forhold til at gøre huset attraktivt og skabe et godt førstehåndsindtryk. Er huset pænt malet og har det et flot nyt eller renoveret tag, vil det straks signalere, at der er blevet taget god hånd om huset. Det vil en købe bemærke, ligesom huset vil syne af mere og derfor have en højere værdi.

2 – Det personlige udtryk!

Når man skal sælge et hus eller bare gøre det mere lækkert at bo i, er det afgørende, at det har personlighed og charme. Uden dette er huset bare en kold kasse. Det er fornemmelsen af varme mennesker og beboere, der gør tricket og bringer liv til. Her er det væsentligt, at haven også fremstår flot og personlig. Men kan investere i små detaljer som blomster på væggen, et vildmarksbad i haven eller måske en vindfløj til taget! Finder du en gammel flot vindfløj, kan du få den renoveret ved at kontakte en virksomhed som f.eks. Thubalka.dk.

Alle disse ting skaber karakter og liv. Det gør det sjovere at bo der – og det viser en potentiel køber, hvordan man ville kunne indrette sig.  

 3 – Haven!                                                                                                                  

Det er meget vigtigt, at man har en flot og fungerende have. Både for at man selv kan opholde sig i den om sommeren, men også så købere kan se udelivet som en del af pakken. En flot have er med til at skabe harmoni omkring husets ydre rammer. Det er især vigtigt for børnefamilien, at man kan tilbringe timer i den friske luft. Sørg derfor for, at haven er prioriteret og gjort flot.