Gør indretning nemmere med et tema

Skal du give din bolig en ordentlig overhaling, så kan det være en god idé at tænke på et overordnet tema for den nye indretningsstil. Det kan nemlig hjælpe dig til at give den nye indretning et gennemgående og stilet look. Det kan være, at du er kæmpe sportsnørd og elsker golf. Måske skal du så have en lille miniput udgave af en indendørs minigolf bane. Det kunne da være vildt sejt! Det kan også være, at du elsker biler og at du derfor skal male fartstriber på forskellige vægge i din bolig.

Sørg for en gennemgående stil

Hvis vi tager eksemplet med golf fra tidligere, så skal du altså tænke på, hvordan du kan få dit hjem til at blive stilet på ny med inspiration fra golf. Det kan f.eks. være at du skal overveje at male nogle af dine vægge i en grøn farve. Du kan finde inspiration fra greenen og golfbanen til de grønne farver. Det kan også være, at du skal have golfkøller eller minigolf køller hængende på væggen.

 

En anden mulighed som ikke er målrettet indretning indenfor, er at anrette en lille minigolf bane ude i haven. Når man træder ud på terrassen, kan man forenden af denne starte sin tur. Du kan anlægge en lille dam, en lille ”bakketop” som man skal have bolden over og måske et loop som golfbolden skal rundt i. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan lave.

Uendelige muligheder

Man kan også få mange plakater med forskellige golfmotiver på. Det kan være et billede af en golfbane, grafiske elementor fra golfverdenen såsom golfbolde eller billeder at kendte golfstjerner. Skal du have lidt sjov og spas ind i din indretning, kunne du også have et lille trofæ stående eller diplom hængende fra en aften på den lokale minigolfbane.

Har du undersøgt, om man kan købe møbler, der låner inspiration fra golfverdenen? En tur forbi minigolfbanen, kan måske kaste lys over, hvilke møbler der bliver brugt der og som du altså kan blive inspireret af. Det er bare om at komme i gang!