Gode råd til at bruge kunstige blomster i dit hjem

Kunstblomster og kunstbuketter kan være en flot tilføjelse til dit hjem. Selvom kunstige blomster har haft et lidt dårligt ry, er kvaliteten i de senere år blevet rigtig god, og i dag er det så godt som umuligt at se forskel på ægte blomster og blomster lavet af plastik. Kunstige blomster kan i visse tilfælde være et rigtigt godt alternativ til ægte blomster. Plastikblomster kræver nemlig hverken lys eller pasning og er for det meste en mere økonomisk løsning, da de kun skal købes en gang. Herunder har vi samlet nogle gode råd til at få det meste ud af kunstige blomster og skabe et dejligt udtryk i dit hjem.

Sæt kunstblomsterne i vand

Hvis du vil have dine kunstige blomster til at ligne ægte blomster endnu mere, kan du prøve at sætte dem i vand. Dette virker selvsagt bedst, hvis blomsterne står i en glasvase. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle typer kunstblomster, som egner sig til at stå i vand i længere tid. Hvis stilken fx er lavet af stål, er det bedre at lade den stå i en tom vase.

Find din stil

Når du skal vælge de rette kunstblomster til dit hjem, kan det være en god idé at se på farverne og stilen i dit hjem. Ved at vælge kunstbuketter og kunstblomster, som afspejler dit hjems stil, vil de ikke komme til at se malplacerede ud. I stedet vil de understøtte stemningen i boligen og bidrage til at skabe et mere hyggeligt og stilet hjem.

Ægte blomster og falske blomster

Hvis du har fået eller købt en buket, som godt kunne bruge en smule mere fylde, kan du med fordel bruge kunstige blomster sammen med de ægte. Sørg igen for, at kunstblomsterne passer til bukettens stil og farve, så det ser naturligt ud.

Husk at støve af

Når du har kunstblomster stående, er det vigtigt at du husker at støve af. Hvis der er støv på bladene, bliver det hurtigt tydeligt, at der er tale om kunstblomster. En god måde kan være at blæse dem med en føntørrer på laveste varme- og styrkeniveau. Hvis blomsten eller planten trænger til yderligere opfriskning, kan du skylle den forsigtigt.

Når du først er begyndt at bruge kunstige blomster og planter, bliver du helt sikkert glad for det! Hvad end det er til kontoret, badeværelset eller et tredje sted, har kunstblomster en række fordele. Af fordelene er den bedste, at de kræver meget lidt pasning og vedligeholdelse. Kunstblomster skal ikke plantes om, de skal ikke vandes, og de skal ikke bruge lys. Hvis du får kunstige buketter og blomster inkorporeret i dit hjem, giver det den samme hygge som rigtige blomster uden alt besværet. Find dine kunstblomster her.