Fra studerende til projektleder

 

Som studerende jonglerer man ofte med en hektisk hverdag fyldt med forelæsninger, opgaver og sociale aktiviteter. For mig var det vigtigt at udnytte min studietid optimalt og samtidig forberede mig på en karriere inden for projektledelse. Min rejse med PRINCE2 Foundation hos Mentorix.dk viste sig at være den ideelle måde at opnå dette på.

Mødet med projektledelse

Projektledelse var noget, der først kom på min radar under mine studier. Jeg indså, at det var en kompetence, der var efterspurgt i erhvervslivet, og at det ville være en fordel at have denne færdighed i min værktøjskasse. Men som studerende med en fuldtidsplan vidste jeg, at jeg måtte finde en måde at lære på, der kunne tilpasses min tidsmæssige begrænsning.

Mentorix.dk: Den ideelle løsning

Mentorix.dk blev min løsning på udfordringen med at jonglere studier og karriereambitioner. Deres online PRINCE2 Foundation-kursus var den perfekte mulighed for mig. Det gav mig mulighed for at lære projektledelse, når det passede ind i min tætpakkede studieplan.

Online-Forløbet: En studerendes drøm

Mit forløb med PRINCE2 Foundation hos Mentorix.dk var en positiv oplevelse på mange måder:

Fleksibilitet

Online-kurset gav mig mulighed for at lære i mit eget tempo og tilpasse undervisningen til min tidsplan. Jeg kunne f.eks. tage kurset om aftenen eller i weekenderne, når jeg havde tid til det.

Tilgængelige ressourcer

Mentorix.dk forsynede mig med omfattende undervisningsmaterialer, videoer og praksisopgaver. Dette gjorde det muligt for mig at lære projektledelse på en struktureret måde.

Støtte fra instruktører

Selvom kurset var online, var der altid mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp fra erfarne instruktører. Dette var afgørende for mig, da jeg havde brug for vejledning og afklaring på visse koncepter.

At balancere karriereforberedelse med studier

Det bedste ved online-uddannelsen hos Mentorix.dk var, at jeg kunne lære projektledelse uden at ofre min dedikation til mine studier. Jeg kunne stadig deltage i forelæsninger, lave opgaver og være en del af studiemiljøet, mens jeg samtidig forberedte mig på en karriere inden for projektledelse.

Resultater og karriereudvikling

Efter at have gennemført PRINCE2 Foundation-kurset fik jeg en ekstra dimension til min profil som studerende. Jeg blev mere attraktiv for potentielle arbejdsgivere og havde flere jobmuligheder at vælge imellem efter endt uddannelse. Min investering i online-uddannelsen hos Mentorix.dk gav utvivlsomt afkast i form af øgede karrieremuligheder.

Afsluttende Tanker

Min oplevelse med PRINCE2 Foundation hos Mentorix.dk var en afgørende faktor for at forberede mig på en karriere inden for projektledelse, mens jeg stadig var studerende. Jeg fandt den rette balance mellem mine studier og karriereambitioner, takket være online-uddannelse. For andre studerende med lignende ambitioner kan jeg varmt anbefale denne tilgang. Det er muligt at forfølge begge mål med den rigtige planlægning og de rette ressourcer.