De miljøvenlige dåbsgaver i træ

Når der skal findes miljøvenlige dåbsgaver, så er træ et oplagt valg. Træ er et naturligt materiale, der er bæredygtigt og holdbart. Det er derfor en god gaveidé, der vil holde i mange år.

En trælegetøjsbil eller en Fablewood træfigur er gode gaver til drenge, mens pigerne kan få glæde af et smukt udsmykket spejl eller en lille sutteklud med motiv fra naturen.

Uanset hvad du vælger at give, så er det med til at give den nyfødte en god start på livet.

Genbrug og miljøvenligt legetøj

Med udgangspunkt i at mange børn ikke kan følge med i, hvor meget legetøj de har, så har vi stor gavn af at give dem noget, de kan bruge til at lege med.

Når vi vælger legetøj i træ, kan vi nemlig være sikre på, at det ikke skader miljøet, da det ikke indeholder skadelige stoffer eller plastik, som er en enorm miljøbelastning.

Holdbarhed af trælegetøj

Træ er et meget holdbart materiale, der kan holde mange år. Når et barn bliver meget glad for et stykke legetøj, så holder de ofte i mange år.

De kan endda have det samme legetøj i årevis uden at det går i stykker, hvilket gør, at det er en god investering at købe trælegetøj.

Med trælegetøj i gave kan du være med til at give barnet en god opstart

Når man skal se på indkøb af dåbsgaver, så er det rart at kunne være med til at give barnet noget, der kan bruges til noget.

Når vi giver legetøj, så er det bedst, hvis det er legetøj der kan bruges i mange år, og som ikke kun kan bruges i et par måneder.

Trælegetøj er derfor et godt valg, når man vil give noget, der er både holdbart og miljøvenligt.

Trælegetøj til de helt små

Trælegetøj er ikke kun for de lidt større børn. Selv for de helt små er der et hav af legetøj, der er lavet i træ. Tag for eksempel en tand, der er lavet i træ.

Tanden er en god måde at blødgøre tandkødet på, mens barnet ligger og slikker på den. Den hjælper med at blødgøre tandkødet, så barnet ikke får ondt, når de skal have nye tænder.

Konklusion

Det er vigtigt at have fokus på det der er i dåbsgaven til barnet.

Det er rart at give en gave, der kan bruges til noget, og som samtidig er med til at give barnet en god start på livet.

Når vi giver noget der kan bruges i mange år, så behøver vi ikke at skifte ud hele tiden.

Det er godt for både miljøet, økonomien og for barnet at give en gave, der ikke er overflødigt.

Trælegetøj er derfor et godt valg, når vi skal finde miljøvenlige dåbsgaver til børnene.