Blomsterne du kan tage med i seng.

Sexlegetøj er blomsterne du kan tage med i seng!

Når det kommer til at give kæresten blomster, så har det næsten altid den samme reaktion. Rent faktisk er der 2 måder hun kan reagere på. 

Den første er den du ikke håber på, men det kommer nok også lidt an på hvordan du er i forholdet. Hun kan nemlig reagere med sætningen “hvad har du nu lavet”. Den anden er den du håber på, “nøj de er smukke skat, jeg elsker dig”. 

Problemet ved blomster at de ikke holder særlig længe, til trods for at de virkelig er smukke. Vil du istedet gerne give hende noget som holder noget længere, så kan du altid ty til sexlegetøj eller noget frækt lingeri. Det kan rent faktisk give samme reaktion hos mange kvinder. Dermed ment forhåbentlig den sidste af dem. Specielt det at købe lingeri til hende, viser at du er beslutningsdygtig. Det er om nogen er lidt mere vovet affære at komme hjem med noget sexlegetøj. Køber du det dog i kontekst af en snak om det eller en fantastisk morgen, hvor hun var glad, så falder det uden tvivl i god jord. 

Hvad skal man købe ?

Nu kommer spørgsmålet jo så hvad man skal købe. Der findes nemlig både sexlegetøj specielt til par, der giver begge stimuli ( et hit hos mange ) eller noget du alene kan stimulere hende med. Det at give hende fuld fokus og købe noget der hovedsagelig er til hende, viser at du tænker på hende. En af de ting der også har fået flere fans er blid bondage. Med lidt håndjern eller sengelænker kan i får jer nogle frække dominans oplevelser der specielt gør at hun syntes du er ekstra fræk. Desuden elsker kvinder dominante mænd, så det er under alle omstændigheder en god ide at vise hende den side af dig selv. Se det store udvalg på boutiqueerotic.dk