Blomster og gardiner er alt du behøver i vindueskarmen

Indretning af en vindueskarm er vigtig, da det giver et smukt og nyedligt hjem både indefra og udefra. Det eneste du behøver for at opnå en smuk og elegant vindueskarm er flotte gardiner og friske blomster i en vase.

Brug tørrede blomster i flotte vaser

Du kan sagtens bruge friske blomster fra en blomsterhandler, men så går der ikke mere end nogle dage før de ikke er så pæne længere. Her kan man altså i stedet bruge tørrede blomster.

Tørrede blomster er blevet rigtig moderne og med god grund, for de kan være ret smukke og så kan de holde i lang tid. I en flot vase vil de også pynte en hver vindueskarm så forbipassereden vil være misundelige.

Du kan også vælge rigtige planter der står jord til at pynte i din vindueskarm eller kombinere det med tørrede blomster. Du kan evt. have hængeplanter i hængepotter hængende fra loftet i vindueskarmen og en diskret vase med tørrede blomster stående nede i karmen.

De bedst gardiner til vindueskarm med blomster

Når du gerne vil lave denne kombi så er der en gardintype der er bedre end andre og det er rullegardiner. For rullegardiner er meget diskrete i en vindueskarm, helt flade når de bliver rullet ned og tager derfor ikke plads  fra det der kan står og hænge der, og så kan de også fås pæne.

Det pæneste resultat opnås hvis man vælger rullegardiner efter mål der er speciallavet til dine vinduer. Du kan få rullegardiner efter mål fra gardinbussen eller du kan bestille dem online hvor du selv har lavet opmålingen og selv står for monteringen når de bliver leveret.

Gardinbussen er lidt dyrere at vælge, men til gengæld skal du ikke røre en finget selv udover at tage beslutningen om hvilket stof du vil have dine rullegardiner skal laves af.

Nu er du klar til at optimere din vindueskarm til at blive en pæneste i nabolaget med intet andet end gardiner og blomster el. planter.