5 nemme trin til den bedste vinduespudsning

Hvem elsker ikke et funklende rent vindue? Den bedste måde at holde dine vinduer pæne på er med enkle og nemme trin. Der er fem forskellige ting, som du kan gøre for at skabe perfekt, stribefrit glas hver gang! I denne artikel vil vi gennemgå hvert trin og vise dig, hvordan det fungerer. Vi håber, at disse tips gør dit liv lettere og hjælper med at forbedre udseendet af dit hjem.

Sådan pudser du vinduer med kun 5 trin: 

1) Find al værktøjet frem – For at gøre det så nemt for dig selv, så start med at finde værktøjet, du skal bruge, frem. Det er en spand, en svamp/klud, en skraber og en tør klud.

2) Start med at gøre vandet klar – Her er der delte meninger om, hvad man bør putte i vandet, men faktisk så bør man holde det så miljøvenligt som muligt, og minimere kemikalierne. Vand med opvaskemiddel, eddike, hvis de virkelig er beskidte!

3) Tag din svamp eller klud, og gør den våd i sæbevandet, og begynd, at vaske vinduets, både i hjørner og kanter.

4) Når vinduet er bevet skrubbet og skuret, så skal du have fat i din skraber. Der er stor forskel på en dårlig skraber, og en god skraber. Kvaliteten af skraberen har også stor indflydelse på, hvordan resultatet bliver.

Start altid i toppen af vinduer. Her kan du bevæge skraberen lodret eller vandret. Her gælder det om at finde sig en god teknik. Man skal huske at overlappe sine baner, så man får skrabet al vandet væk.

5) For hver gang du skraber, så skal du have din tørre klud frem og tørre den. Når hele ruden er skrabet væk for vand, så skal du tørre vinduets kanter for vand. Hvis du pudser indendørs, er det en god ide at lægge et håndklæde på gulvet, da vandet godt kan løse ned, når man skraber.